Csak úgy...

2012.01.16. 20:20

Szomorúan telnek napjaim Suzy halála óta, de tudom és elfogadom, hogy az élet megy tovább. Igyekszem erőt meríteni a lovaimból és a kutyáimból. Megadatott nekem az érzés, ha bármely gondom bánatom van a lovak közelsége erőt ad nekem ha bemegyek a boxba átölelem a nyakát hozzábújok vagy leülök csak a box egy szegletébe. Ilyenkor úgy érzem valamilyen ősi erő van bennük mely elhatalmasodik az ember lelkében ahogy nézi a természet által oly tökéletesen kialakított testét. Ha kilépek a box ajtaján és visszanézek rá érzem szükségét ezeknek a meghitt pillanatoknak mert erőt ad nekem csodálatos lényük. Suzyt eltemettem a konyhaablakom előtt álló fenyő mellé így mindig érzem közelségét. Állatotthonunkban jártak Olivérék, az önkéntes kutyasétáltatóink, a kutyák nagy örömére, és a hatalmas szél ellenére tettek egy nagy sétát. Olivér és Ari olyan emberek ha minden ember olyan lenne mint ők nem lenne szükség állatmenhelyekre és talán még a világ is szebb lenne, hiszen szívük csordultig van szeretettel az elhagyott állatokért. Tisztelem Őket és hálás vagyok a sorsnak hogy ránk találtak. A napok csak telnek már nagyon várom a
tavaszt kis csapatommal küzdünk a fent maradásunkért, ki így ki úgy.

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr1003556439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magichand 2012.01.18. 14:03:29

Tudom, milyen fájó űrt tud hagyni maga után egy állat, ha elveszítjük őt. Nem mondhatok mást, csak hogy próbálj arra gondolni, hogy megadatott Neked az összetartozás érzése, hogy volt valaki, aki igazán a tiéd volt, és Te az övé. Szerencsés vagy, hogy részed lehetett ilyen őszinte, kölcsönös szeretetben. :))

M. Olivér 2012.01.19. 14:45:40

Szia Évica!

Láttam egy fantasztikus filmet.
www.mozicsillag.com/watch_putlocker.php?host=31136&id=6608
Nézd meg, jobb lesz tőle a kedved!

Puszi.
süti beállítások módosítása