Mai nap eseményei

2013.02.20. 23:13

Ma cica ivartalanítási nap volt. A három grácia (gondolom, ebből már tudjátok, hogy nőstény cicákról van szó) esett túl ma az ivartalanításon. Hát, sajnos eltelt az idő, már elmúltak fél évesek, és engem már a frász kerülgetett, nehogy megtörténjen az, aminek nem szabadna, hogy kiscicák szülessenek. Sajnos vannak fiú cicák is a tanyán, kik még nem értek el a sor végére, mármint az ivartalanításban, de már úgy érzem, ennek a sornak nem is lesz vége. 
Nálunk jártak a Hír24 munkatársai megnézni állatotthonunkat, védenceinket. Beszélgettünk a rétsági lovakról, további teendőinkről. Úgy látom, Ők sem igazán nyugszanak bele a történtekbe, a hatóságok hozzáállásába. 


Örökbe fogadták Lokit!
Ez az édes kiskutya, Loki, több, mint egy éve került állatotthonunkba, és sajnos nagyon a szívünkhöz nőtt. Fájószívvel adtuk át új gazdáinak, reménykedve abban, hogy ezzel kiteljesedik élete, és boldogabb lesz etykeként, új családjában, mint itt a menhelyen egy a sok közül.

P1000455.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr175094774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása