Ismét legelő takarítás...

2012.10.26. 21:56

Az elmúlt hétvégén ismét legelő takarítás volt állatotthonunkban az Állat és Ember Egyesület szervezésével. Mit ne mondjak, voltunk egy páran, én nem tudom mit csinált Kata, hogy ennyi embert tudott összekovácsolni e nemes feladatra. :) Volt itt minden a lócitrom szedésen kívül is, gyerekeknek kézműves foglalkozás, patkó és kőfestés, lótotó, tombola. Míg kint a munka dandárja folyt, addig bent a karámok mellett bográcsban rotyogott a képosztás bab. A munka befejeztével a fenséges lakoma mellett egy jót beszélgettünk. Egy szóval csodálatos nap volt, nagyon jól éreztem magam, és úgy éreztem, hogy mindenki. :) Ezenkívül lócitrom mentes lett a legelő nagy része, jó volt a sok állatszerető ember társaságát élvezni, és visszavárom őket. :) Köszönöm ezt a napot, hogy segítettek, hogy velünk voltak! :)

11111111111legel04.JPG

11111111111legel03.JPG

11111111111legel02.JPG

11111111111legel01.JPG

Kedves Állatszerető emberek!
Várjuk cégek, csoportok jelentkezését, folyamatos legelő takarításra, higgyétek el, nincs is annál felemelőbb érzés, mint a természet lágy ölén lócitromot szedni ezek után a csodálatos lények után, mint a Lovak. :)

Kutya kobzás...
lakossági bejelentés alapján mentünk Veresegyházra, kutyát még nem koboztunk, találunk éppen eleget, és még ennél is többet tesznek a menhelyünk kapujába... Szóval kutya kobzásban még nem volt részem, ezzel a szép Roti és még nem tudom milyen keverékkel átestünk a tűzkeresztségen. A bejelentő elmondta, hogy az a szegény kutya szinte egész életét az alig egy méteres láncon élte, és nagyon sovány. Ezt a szomorú tényt a képek is igazolják. A helyszínre érve a szomszéd megengedte, hogy az ő kertjéből megnézzük a kutyát. Szomorú látvány volt, ahogy rövid láncon csak közömbösen nézett maga elé, rólunk tudomást sem véve. Láttam itt tényleg baj van ezzel a szegény kutyával, és mivel tisztában vagyok hatáskörömmel, azonnal hívtam a rendőrséget, akik perceken belül meg is érkeztek, együtt bementünk a  területre, és mi kihoztuk a kutyát. A rendőröket is megdöbbentette a kutya fizikai állapota, és a tartási körülményei. Megtettem a feljelentést állatkínzás alapos gyanújára hivatkozva, remélem a tulajdonos elnyeri méltó büntetését! Ez a szép keverék kutya nagyon kedves, és barátságos emberekkel, társaival jól kijön. Várjuk örökbefogadók jelentkezését! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr274872241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása