Gyula az istállóőr

2011.10.16. 20:33

Gyula a törpenyuszi, Ő a kinevezett istállóőr. Hogy került a menhelyre? Kisállatorvosunk Dr Erdélyi Gábor egy nyári délután óvatosan feltette ezt a kérdést:

Éva! Volna egy nyolc éves oroszlánfejű nyuszi kit most szeretnének gazdái általam elaltatni, mivel már helye nincs mert babájuk születik. Nem visz rá a lélek, hogy megtegyem hiszen egészséges. Mikor jön érte? :)

Gondolkodtam pár másodpercig, majd elindultam a nyusziért azon elmélkedve magamban most mi van ha egy nyuszival többen leszünk, az már nem oszt nem szoroz. Hogy a neve miért is lett Gyula, nem tudom talán mert olyan Gyulás. Ő a lovak suttogója, az istállóban ellenőrzi az almolás minőségét. Kedves lényével, jelenlétével szórakoztatja az istállólátogatókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr63307783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása