Örökbefogadták Diót

2012.03.22. 20:31

Pár napja elvitték a menhelyről Dió kutyát, ki úgy érzem megtalálta a hozzá legméltóbb örökbe fogadót. Kicsit szomorú voltam mikor Ági azt mondta megbeszélte családjával, és szeretettel várják Diót, na nem azért mert félnék hogy nem lesz jó sora, hanem azért mert a szívemhez nőtt. Egy kicsit önző vagyok vagy nem is tudom hogy mit érzek, ha örökbe adok egy-egy kutyát az nem jó érzés nekem azt gondolom nálam van a legjobb helyen, csak is én tudok rájuk vigyázni és őszintén szeretni őket. Idővel belátom, ha nem adom őket örökbe nem tudok több kutyát menteni, már pedig a hivatásom ezt diktálja. Sajnos a vonalat egyszer meg kell húzni a helyszűke és anyagi gondok miatt, de meg kell tenni, hiszen nem lehetünk felelőtlenek, a már meg mentett kutyák és lovak kárára, mert akkor egy idő után olyanná válunk, mint kiktől sokszor mentjük őket. Ági már fogadott tőlünk örökbe kutyust, de akkor édesanyja részére, talán emlékeztek a Pumi családra. Azóta is sokszor hallok felőle Ági kedves leveleiből, beilleszkedett a családba nagyon szeretik őt. Végül is Dió nem kerül olyan távol tőlünk, Ági megígérte, ha már megszokták egymást és Dió is elfogatta új családját sokszor elhozza hozzánk őt.

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr714333790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Olivér 2012.03.23. 08:11:26

Sziasztok. Nagyon furcsa lesz, mert az elmúlt 3 évben minden hétvégente két-három alkalommal 3 kiskutyával sétáltunk. Negro, Rocky, Dió. Szinte össze voltak nőve még kint a mezőn is. Visszafele jövet Dió már szinte el sem mozdult mellőlünk, igazodva jött a lábunk mellett mint egy K9-es kutya. :-) Remélem boldog kis élete lesz a továbbiakban is.
süti beállítások módosítása