Matyi herélése

2012.06.21. 22:46

Nagyon meleg van!!!!!!
Gondlom nem mondtam újat, és Ti is érzékelitek és szenvedtek tőle, akárcsak a lovak, és kutyák. Egy kicsit le vagyok maradva a történésekkel, amik velünk, és nálunk történnek, de egyszerűen este későn már nincs lelkierőm leülni a számítógép elé, mert olyan hamar reggel lesz. A mai nap legfontosabb eseménye Matyi herélése volt, egy kicsit elhúzódott ez az esemény, többek között mert még igen gyengének tartottuk ehhez a beavatkozáshoz, de bizony a nagy jó létben már Matyi kezdte fitogtatni csődör mivoltát. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján persze úgy gondlom, jobb minél előbb túlesni rajta, hogy mihamarabb ki tudjuk tenni őt és Lacit az elkülönítő karámból a legelőre. Ezek a nevek.... még mindig nem tudom megszokni.... lehet átkeresztelem őket??? :)
Szóval 11 körül meg is érkezett Dr. Erdélyi Gábor, és kollégája, Dr. Drén Csaba, és egymást jól kiegészítve ripsz-ropsz szegény Matyi túl is lett a herélésen. Tényleg hamar túlestünk rajta, persze Matyi biztos nem így gondolta, és nem igazán díjazta a történéseket, de sajnos muszáj volt. Míg Matyi fönt szenvedett az istálló előtt az ivartalanítástól, Laci lent a karámban kétségbeesetten szólongatta folyamatos nyerítéssel. De ha tudta volna, mi folyik ott fönt az istálló előtt, biztos nem irigyelte volna... Hát persze, hogy nem, hiszen ő már valamikor régen túlesett rajta.

Pár kép a műtétről:

herélés 00003.jpg

herélés 00002.jpg

herélés 00001.jpg

herélés 00004.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr554603642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása