Bársony új otthona

2013.02.14. 21:47

Az elmúlt napokban új otthonába költözött a zabi lovak közül, kit csak úgy emlegettünk: "a vezérkanca". De immár becsületes nevén, Bársony. Nem is olyan messze tőlünk, Sződre, aminek végül is nagyon örülök, hiszen talán majd így sűrűbben láthatom. Új gazdái, a hely, az ott élő lovak, első perctől ahogy megláttam őket jó benyomást tettek rám. No és persze arrafelé tanyázik Szarka barátom is, akiről már az előző bejegyzésben írtam, és kivel szeretném a barátságunkat elmélyíteni. :)) 
Az első csalódásom ellenére, miszerint úgy gondoltam, személyem váltotta ki belőle a szelídséget.... :) 
Mellékelem az emailt, és a fotót amit Bársonyról kaptam másnap. 

Kedves Éva és Többiek!

Küldök néhány ma reggeli képet Bársonyról (azt hiszem ez marad a neve). A "hazatérés" zökkenőmentes volt. Kicsit leizzadt szegény a lószállítóban, de simán lejött róla és utána egyből beraktuk a fiúkhoz. Mindkettőt jól megrugdosta, Vezér (a sárga) szerzett egy-két férfias sérülést, de azóta szerelmes...Mindenhova követi a kancát, amit nem is bánok, mert legalább vigyázz rá. Még sokat figyel, szokja az ismeretlen zajokat (malac visítás, pávarikoltás stb.), és mozgásokat (tyúkok a kertünk végében, szomszéd lovak), de alapvetően nyugisnak tűnik, nem rohangál. Kicsit leápoltam, azt úgy tűnt, hogy nem bánja. Szóval ne aggódjatok, eszik, iszik, és két legény ugrálja körül. Meg mi is, lassan rájön, hogyha megjelenünk az tuti almát is jelent, de anélkül is barátságos, odajön.
Majd ha szebb idő lesz, még csinálok fotókat, most éppen zuhog.
Köszönjük és Szép Napot!

Kati, Luca, Péter és Kristóf

Bársony55.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr765073216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiss Dominika 2013.02.18. 18:36:58

Hello!
Érdeklődnék az a sárga ló kanca-e ? Mert már régóta keresem elveszett barátomat :( nagyon hiányzik és nagyon hasonlít rá. Kérlek segítsetek!
süti beállítások módosítása