Események

2012.11.12. 21:41

Az elmúlt hét is bővelkedett eseményekben állatotthonunkban. Kezdve Mami kólikázásával, ami teljesen kikészített mind fizikailag, mind lelkileg, de erről már végül is beszámoltam Nektek. Hál 'Istennek túl vagyunk rajta, és ő jól van.

Luky kutya ivartalanítása
Biztos emlékeztek rá, Veresegyházáról lett elkobozva, ivartalaníttattuk, mert hogy egyre jobban kezdte magát összeszedni, és még járni is megtanult. Lehet, hogy a hirtelen kapott szabadság miatt, és a javuló erőnléte miatt egyre jobban kezdett felülkerekedni társai fölött. Az eltelt idő alatt, mióta nálunk van egyre jobban kezdem kiismerni őt, úgy érzem, egyszer igaz társává, és őrzőévé válhat ember társának, hiszen szíve tele van szeretettel az ember iránt.

1111111111lucky.JPG

Rénó, a gyönyörű Német juhász visszakerült hozzánk.
Nem is értem az embereket, de a helyzet az, hogy most már nem is akarom megérteni. Telefonhívást kaptam Rénó örökbefogadóitól, (akik alig egy pár hónapja vitték el állatotthonunkból őt, s ez idáig csupa jó híreket kaptam Rénóról tőlük. ) hogy menjünk a kutyáért. Gondolta, lejárt a kölcsönzés ideje... Tudjátok egyre jobban kezdem utálni ezt az örökbefogadósdit, hiszen Rénó nem az első, akivel így jártunk. Szívem szerint minden befogadott állatot megtartanék, de ehhez sajnos a világ összes pénze sem lenne elég.

111111111reno02.JPG

111111111reno01.JPG

Bravót ismét örökbefogadták
Reménykedem benne, hogy ezúttal Bravó végre megtalálja helyét, ahol egy életen át szeretik, megbecsülik őt. Egyelőre úgy tűnik, hogy érzéseim nem csaltak a választással, és jó helyre adtam őt. csömörre került egy nagyon kedves családhoz, ahol azon nyomban rátalált a szerelem egy gyönyörű póni lány személyében. Rettegve vártam a híreket, hogy fog telni az első nap, hogy fog viselkedni új helyén, és a hírek jöttek, fotókkal kísérve, és én majd' elolvadtam a gyönyörtől, mikor Sárától hallgattam a beszámolót, hogy Bravó így.... Bravó úgy.... hogy milyen jól érzi magát új családjában. Azért ez a ló nem semmi! Biztos emlékeztek elmúlt beszámolóimra viselkedésével kapcsolatban a többi ló iránt. És most talán rátalált a megnyugvás.

484995_514773241866036_646304031_n.jpg

Fehér puli
Egy szép, fajtatiszta fehér Puli kutyával "gazdagodott" állatotthonunk, ki ettől a perctől örökbefogadóra vár. A panasz ellene, amiért a menhelyre került, az volt, hogy nem jött ki kutyatársával, a szomszédkutyát többször áthúzta a kerítésen, és nem társasozni hívta.... Végül is mentett kutya ő, ki eddigi rövidke életét méteres láncon töltötte, míg meg nem mentették őt arról a helyről. Alig egy-két napja került állatotthonunkba a nagy kennelbe, ahol 8-10 kutyával van együtt és még egy morgása volt társai felé. Naphosszat a kapuban ül, és panaszkodik. Sokszor esdekelve néz rám bogár szemeivel egy simiért.

1111111111puli02.JPG

1111111111puli01.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr784904109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása