Sári és Albi fogreszelés

2012.10.29. 20:18

Öregecske lovaink fogai megérettek egy fogreszelésre. Éppen ezért fel is hívtuk Omár Doktort, ki éppen a közelünkben tette a dolgát, és egy jó órán belül már itt is volt állatotthonunkban. Sára és Albi nem igazán értékelte a merényletet ellenük, de mit volt mit tenni, kénytelenek voltak tátott szájjal tűrni, míg a doki megrendszabályozta már amúgy is elnyűtt fogaikat. Az utóbbi időben észrevettük, nem igazán esett jól a rágás nekik, ami úgy gondolom, nagyban befolyásolta életkedvüket, emésztésüket, gyarapodásukat. De hát sajnos tudomásul kell vennünk, hogy ők is, mint mi emberek az évek múlásával elkopnak, elfogynak. :( Szomorúan veszem tudomásul ezt a tényt, de azért remélem még sokáig velünk maradnak.

Piha gyógyulásáért...
Ezúton is nagyon nagyon köszönöm mindenkinek, aki Pihe gyógykezeléséhez hozzájárult! Köszönöm, hogy támogatjátok, és elismeritek elhivatottságunkat, mely erőt ad ahhoz, hogy soha ne adjuk föl! :)

11111111111fogas2.jpg

11111111111fogas1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr654877798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása