Loki, nyuszi, vitamin...... :)

2012.06.25. 15:29

Loki kutya volt soron az ivartalanításra váró kutyák hosszú, végeláthatatlan listáján. Lehet, hogy már beszéltem róla Nektek, sokszor elgondolkodom azon, hogy helyesen teszem e, hogy beavatkozom a természet adta dolgokba... De végül is azzal vigasztalom magam, hogy igen is helyesen teszem, hiszen annyi, de annyi meg nem született kis lényt igyekszem megmenteni a kínzástól, közömbösségtől, és tőlünk emberektől... Mindannyian tudjuk, érezzük az életünk folyamán milyen csodálatos és jó érzés tud lenni bármely pici, tehetetlen kis élőlény látványa, közelsége, szeretete, kiszolgáltatottsága felénk. Az elmúlt években annyi szomorú sorsú állattal találkoztam, hogy már nincs bennem észé

rv az ellen, hogy ivartalanítsunk. Szóval Lokit vittem Erdélyi Dokihoz ivartalanításra, és Ő széles mosollyal az arcán, úgy gondolom egy kicsit reménykedve is, bízva bennem, közölte velem, van egy nyuszi, akit nála hagytak gazdái, hogy hátha Ő talál neki új gazdit. Hát talált. Regina lányom is velem volt, és ahogy összenéztünk, tudtam, ettől a pillanattól van egy közös nyuszink! Egy törpe nyusziról van szó, és végül is úgy gondoltam, hogy most egy nyuszival többen vagyunk, vagy kevesebben a mi helyzetünkben már olyan mindegy...:) A nyuszi beköltözött a 11 kutya mellé a házba, egy csinos nyusziketrecbe, a kertben nem is igazán tudtuk volna hol elhelyezni, mert már annyi kutya van a kertnek nevezett kennelben, hogy egy nyuszit se lehetne leejteni... :) Visszatérve Lokira, hál Istennek nem igazán viselte meg a műtét, és másnap már szaladgált tölcsérrel a nyakában. Nagy öröm is ért engem a mai napon, egy kis csomagot hozott a postás, melyben Alexnek, tudjátok a nagyon sovány Dobbermann fiúnak Mészáros Beáta küldött egy vitamin készítményt, melyet ezúton is nagyon köszönök neki, és főleg azt köszönöm, hogy a magaménak tudhatom azt az érzést, hogy nem vagyok teljesen egyedül ezekkel a gondjaimmal, amik nap, mint nap érnek, és melyeket igyekszem megosztani Veletek.

pict 115.jpg

kutyak 064.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr294610236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása