Biztos emlékeztek még Teszkó kutyus állatotthonunkba kerülésének történetére. Ha nem, emlékeztetőül Teszkó egy banános dobozban várta sorsának alakulását egy hideg őszi napon. A bevásárlókocsik mellett egy tesójával együtt. Igen pici kutyusok voltak ők ketten, a hónapok múlásával sem lett sokkal nagyobb az Istenadta...:) Regi lányom talált rájuk, és a sok száz emberből ő volt egyedül, aki felismerte a szomorú tényt, hogy a doboz nem banánnal van teli, hanem két ici-pici kutya sírdogál benne. Úgy döntött megpróbál gazdit találni a vásárlók között, mert hogy otthon is se szeri, se száma a kutyáknak, de miután már jéggé fagyott a kiskutyákkal együtt, és miután egy idő után sikerült egyikőjüknek gazdát találni, mit volt mit tenni, Teszkóval az ölében hazajött. Gondolom sejtitek, miért is lett Teszkó a neve. Végül is szerintem tök jó kis frappáns név, és bizony nálunk a legkisebb is számít!:) Az elmúlt hónapok alatt Teszkó édes, pici kutyává fejlődött, és testében elindult a fajfenntartás ösztöne... Több se kellett nekem, miután ezt észrevettem, és már végül is számítottam rá, de főleg anyagi okok miatt csak tologattam az ivartalanítás időpontját. Végül is eljött az idő, bejelentettem őt műtétre Erdélyi dokinál, és mára már túl is estünk rajta.

Gödöllőről voltak kiránduláson állatotthonunkban ovisok, kik korukhoz képest figyelmesen végighallgatták mondókámat a felelősségteljes állattartásról, az állatok szeretetéről, és tiszteletéről. Nagyon cukik voltak ahogy etették a lovakat, és röpködtek egyiktől a másikig.:) A nagy legelőn, ahonnan még egyelőre el vannak zárva a lovaim, hiszen várjuk, hogy megerősödjön a fő, még egy futóversenyt is rendeztünk a gyerekek legnagyobb örömére. A futóversenybe beszálltak a másik karámban lévő lovak, gondolom nem kétséges ki lett a nyerő csapat... :)

Futóverseny a gödöllői ovisok és a Bottyán Equus lovai között, további versenyzők jelentkezését várjuk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr474506773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása