Itt a Húsvét!!!

2012.04.08. 20:30

Eljött a Húsvét, Jézus feltámadásának ünnepe.

Ezt csak azért írtam le, ennyire mélyrehatóan, mert a napokban a tvben sok-sok járókelőt megkérdeztek, hogy mit is ünneplünk Húsvét alkalmával. Szomorúan láttam szinte senki nem tudott értelmes választ adni a kérdésekre. Elgondolkodtató.

Sajnos rossz idő is jött az ünnepekkel, de hál' Istennek megjött a várva várt eső, talán lesz fű a lovainknak a legelőn, és télire a padláson. Járt nálunk a Nyuszi is, a Magyar Daewoo-Chevrolet Klub csapatából egy maroknyi ember személyében, kik ajándékképpen ellátták kutyáinkat, lovainkat, cicáinkat sok-sok adománnyal. Ha netán olvassák a blogomat, ezúton is köszönöm Nekik Állatotthonunkban élő állatok és a magam nevében! Az összeszokott kis társaságban nagyon kedves állatszerető embereket ismertem meg. Ezenkívül annyi minden történt velünk, körülöttünk,  hogy csak na! Bizsut és csikóját kiraktuk a karámba, csodálatos érzés volt látni a kiscsikó első vágtáját, rácsodálkozását a kinti világra, melyet meg is örökítettünk, és talán már láttátok is a Youtubeon. Volt varratszedés, Peginek, és a minden lében kanál Málnának. Volt vakcinázás, volt farkaskarom beszakadás, került hozzánk egy kiskutya, akin átment egy autó, és Ő mégis él és hál' Istennek napról napra jobban van, jártunk a Rex alapítványnál, Király Péter jóvoltából kaptunk kutyakosarakat, kutyavitamint, és egy kis tápot. Úgyhogy úgy érzem a Nyuszi ebben az évben igen gavallér volt állatkáimmal. (Végülis Ő is egy cuki állatka...) :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr654371976

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása