Megszületett Bizsu csikója

2012.03.24. 21:23

Vemhes, vagy nem vemhes? Tettük fel a kérdést magunknak hetekkel ezelőtt, miután láttuk, hogy Bizsu a horti tanyáról elkobzott ló igen formás pocakot eresztett a hónapok múltával, hogy állatotthonunkba került. Úgy hogy örömmel újságolom Nektek, kedves Olvasóim, hogy megszületett állatotthonunk (nem mondom, hogy legkisebb) lakója., hiszen vannak nála sokkal kisebbek is, maradjunk inkább a legfiatalabb titulusnál. Megmondom őszintén az egyik szemem sír, a másik nevet mondás vegyes érzelmi viharai dúlnak lelkemben, mert nem tudom mi lesz a sorsa, ha egyszer felnő, ki lesz az, aki egy életen át szereti őt, ha örökbefogadja. Napok óta figyeltük árgus szemekkel Bizsut, mikorra esik a nagy nap. Szerettünk volna részesei lenni a kiscsikó születésének pillanataiban, de Bizsu ezt az élményt a lovakhoz méltó módon megtartotta magának, és ez így van rendjén. Körülbelül éjfél után jött a világra a kiscsikó, egészséges, gyönyörű, ugyanolyan, mint a mamája, és hál’ Istennek kanca! Úgy látom mindketten jól vannak, de a biztonság kedvéért elhívtam Dr. Kurucz Jánost, nyugtasson meg e téren. Még nem tudom, hogy nevezzük a kis jövevényt, de mindenképpen „B” betűvel kezdődő nevet szeretnénk neki adni, hiszen ő a Bottyán Equus állatotthon „gyermeke” éppen ezért szívesen fogadunk javaslatokat továbbra is a Facebook oldalunkon a névválasztáshoz. Igyekszem a kiscsikó napi történéseiről beszámolni itt a blogban, illetve a Facebook oldalunkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr174337670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegepity 2012.03.27. 12:10:34

Megnéztük a csikót a hétvégén, gyönyörű szép! :) Most csak egy kevés répával készültünk, de Bizsu és a többiek is örömmel ropogtattak. Jövünk nemsokára megint! :)
süti beállítások módosítása