Nálunk járt a Duna Tv

2012.03.12. 21:37

A Duna Tv forgatott nálunk a mai napon.

9 órára volt megbeszélve az érkezésük a Fauna Alapítvány képviseletében Pálinkás Viktóriával együtt. Viktóriával már ismertük egymást, úgyhogy hamar megtaláltuk a közös hangot, témát, beszélgetésünk során. Érdeklődve hallgattam beszámolóját miszerint létre szeretnének hozni egy, az állatvédőrséghez hasonló, de mégis más szervezetet, név szerint állatrendőrséget, mely szervezetek külföldi példák alapján igen jól működnek. Hát nem is tudom mit mondjak, persze természetesen a magam részéről örvendezek minden olyan kezdeményezésnek, ami az állatok jogait, védelmét szolgálja, illetve az állatotthonok  munkáját megkönnyíti, majd meglátjuk hogyan is lesz, izgatottan várom a fejleményeket, és persze természetesen teljes mellbedobással mellette vagyok!
Ámbár nem vagyok az állatvédőrség „sajtósa”, de azt az információt kaptam, Viktóriától, hogy az állatvédőrség már nem működik, többek között magánszemélyek okozta problémák, összetűzések, és a nem kellőképpen megalapozott háttér nélkül. Annyira elkeserítő, hogy sok jó kezdeményezésnek vége szakad egyszer, persze az is szörnyű, hogy minden ilyen, vagy hasonló hírt én tudok meg szinte utoljára…:)  
Na de térjünk vissza a forgatáshoz, mert a fő téma felvevése után az operatőr és a riporter elvegyültek a lovaim között, és el voltak tőlük varázsolva, hogy milyen szépek, milyen kedvesek, sorba jöttek egy- egy símiért, persze én láttam rajtuk, reménykedtek benne, hogy előbb-utóbb előkerülnek a répák, almák a zsebekből. Körbeálltak bennünket, de jött Bogi (Bogiról tudni kell, imádja a kamerát!) Utat tört magának a már körülöttünk bámészkodók között, és mondhatom szinte pózolt a kamera előtt. Ahhoz képest, hogy nem egy hosszú műsor lesz, már jócskán elmúlt dél, mire szedelőcködtek. Búcsúzáskor azt mondták, elvarázsolta őket a „hely szelleme”, és nagyon jól érezték magukat nálunk. Jó érzés volt ezt hallani sokat látott emberek szájából.
Viktória is ígéretet tett arra, hogy ezután többször ellátogat hozzánk, és magával hozza Párját, egy kis lóillatot szívni, vagy akár kivenni a részét a lovak körüli teendőkből.:) Remélem betartja a szavát, hiszen egy-két segítő kéz mindig elkél.

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr954312922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása