Az év első napja

2012.01.02. 18:59

 

Hogy is kezdődhetne egy állatotthon első napja az évből? Hát egy új kutyával! Kedves ismerősöm Petra, aki szintén állatvédő, és nem is akármilyen! Tetovált!:) Ugyan tetkót még nem láttam rajta, de ami késik, nem múlik… Aztán az is lehet, hogy egy eldugott helyen van az a tetkó.:) Nekem a karomon van egy gyönyörű szép ló, de én Bottyán Equus-os vagyok. Istenem, mindig elhülyülöm a dolgokat, de ha nem tenném néha úgy érzem begolyóznék. Na szóval komolyra fordítva a szót Petráék szemtanúi voltak annak, ahogy ezt a szegén kutyát elütötte egy autó. Természetesen ők azonnal megálltak és a kutyát elvitték a Veres-Vet klinikára, ahol Dr. Nagy Bernadett vette kezelésbe. A kórházi analízist tanulmányozva talán van remény a felgyógyulásra. Nincs törése, gerince ép, háti nyaki szakaszon érzékeny a gerincvonal jobb oldalon bordaív fájdalmas. Hát, szegénykém kapott ütést bőven, simogatásomra agresszíven reagált, de ezt a viselkedését a fájdalomnak tudom be. Meleg helyre tettem őt, és kis idő múlva, mikor visszamentem hozzá csak fájdalmas szemekkel nézett rám, de elfogadta barátként nyújtott kezem simogatását. Most hagyom őt gyógyulni nyugalomban, elszigetelve a többi kutyától, reménykedem benne, hogy mihamarabb meggyógyul. Megpróbálom felkutatni gazdáját, talán őrbottyáni, majd később még beszámolok róla, hogyan is alakult a sorsa. Ha nem találom meg a gazdáját, talán megtalálom örökbefogadóját.
 
 
Ezúton is kérek szépen mindenkit, ha akad fölösleges pokróca, paplanja, törölközője, vagy egy kis kutyatáp, hatalmas segítség állatotthonunk lakóinak!
Köszönjük szépen!

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr903514589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegepity 2012.01.02. 19:28:59

remelem vasarnap kijutunk (most ket hetet kenytelenek voltunk kihagyni egy kisebb baleset miatt...), igyekszunk vinni tapot es takarokat is!

magichand 2012.01.18. 13:35:47

Nekem meg kell várnom, amíg teljesen helyrejövök, és tudok utazni. Ha megírnád pontosan, milyen tápra, mi egyébre van szükség, következő látogatásunkig igyekszem beszerezni.

equusmenhely 2012.01.22. 21:21:01

@vegepity: Remélem nem volt komoly a baleset, mindent köszönünk! R Évi

equusmenhely 2012.01.22. 21:23:37

@magichand: Remélem minél előbb rendbe jössz! Én mindent köszönök, rád bízom hogy mivel tudod támogatni állatotthonunkat! R Évi
süti beállítások módosítása