Csütörtök.

2011.11.10. 18:51

Azt, hogy milyen szép is tud lenni egy csütörtöki nap, azt ma éreztem igazán. No nem azért, mert mindjárt itt a hétvége, mert ennek bizony az én életemben nem igazán van jelentősége. Három, azaz HÁROM kutyaházat kaptunk ajándékba egy kedves házaspártól. Nem ám valami használtat!!:)) (Nagyon nagyon nagy segítség lenne állatotthonunknak ha használt kutyaházat is kapnánk valakitől):)) Vadonás újjat. Tehát nem igazán érvényesül egyik kedves közmondásom, miszerint ajándék lónak ne nézd a fogát!:) Valószínű kutyáim nem értékelték a vadonás új meghatározást, mert ahogy lekerültek a kutyaházak a teherautóról, annak rendje és módja szerint körbejárva új kéglijeiket végeláthatatlan pisilésbe kezdtek. Lehet azt akarták tudomásomra hozni, stipistopi ez az enyém!:) Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Arinak és Olivérnek a nagy lelkű ajándékért!:) Kutyáimra bíztam a választás jogát, végül is nem is kérdezték.:) A lényeg, a lényeg: Jöhet a tél, van fedél a fejük felett. Igaz, van aki társbérlővel osztozik, de legalább egymást is melegítik.

Lótéma:  Ma megint itt járt a kovács, melynek hitelességét azonnal meg is örökítettem. Ezen a szép csütörtöki napon hárman kaptak új patkót, Bogi, Pajki, és Szilaj. A két csődöröm csak egy kis pedikűrt kapott. A végeredmény tökéletes lett. Málna kutyus minden "páciensnél" végig aszisztált, reménykedve egy kis büdi patadarab elcsenésében. A nap megkoronázása az volt, hogy kutyáim ajándékcsomagot kaptak egy kedves házaspártól. Mely csomagok isteni finom száraz kutyatápot tartalmaztak, még pedig a javából!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr363369050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása