Lusti cica története:)

2011.11.08. 21:06

Telefonon keresett meg egy hölgy azzal a kéréssel, miszerint van egy 3 éves cicája, akit szeretne jó helyre örökbe adni. Nagy oka van annak, hogy 3 éves szeretett cicájának új gazdát keres, és én csak hallgattam, hallgattam, s közben azon gondolkoztam, mit is fogok kezdeni ezzel a cicával, hiszen már 3 éves, ráadásul mindig is szobacica volt. A lakásom a naaaagy kutya és cicaház, már fúlig van lakóval, a bent élő két cica azt hiszi magáról, hogy kutya és ezt el is hitették a kutyalakótársaikkal. Sőt, viselkedésüket tekintve, még néha velem is.:)

Ugye azt mindannyian tudjuk, hogy egy 3 éves cicát már igen csak nehéz összeszoktatni az örök ellenséggel, főleg, ha addig nem volt kutya-macska barátság az életében. Az istállóban élő cicák is kezdetben rossz néven veszik az új jövevényeket. Estefelé meg is érkezett új cicám, a gazdik elmondásából kiderült a Lusti névre hallgat. Lusti rémült szemekkel leste cica hordozójából új otthonát, vagyis az istállót, s az istállóban éppen vacsoráját fogyasztó tömérdek cicát. Nagyon sajnáltam őt, hogy el kellett hagynia régi megszokott otthonát, és gazdáit, de elfogadtam gazdája érveit, miért is jutott erre az elhatározásra, hogy lemondjon Lustiról. Elaltatni, vagy kidobni nem lett volna képes, de a helyzet tarthatatlanná vált, miután Lusti egy ideje a fejébe vette az ő számára fenntartott cicawc helyett a lakás minden pontján végezte kis és nagy dolgait. Miután a család 8 hónapos kislányának a babaágya lett a mindennapos pisilőhely, hát ettől betelt a pohár, és megszületett a döntés, Lustinak menni kell. Lusti ezután a Bottyán Equus Állatmenhely lakója, és szerencsére ezután is szobacica marad, hiszen unokaöcsém Győző befogadta őt saját szobájába lesz, ami lesz alapon. J

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr133364444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása