Az Állat és Ember Állatvédő Egyesület meghívására az Állatok Világnapja alkalmából egy kellemes napot töltöttünk el a pestújhelyi közösségi ház udvarán. A programok jók voltak, még most is a kutya-gazdi ki mit tud produkcióinak hatása alatt érzem magam. Ahogy ott üldögéltem ló mentőként magányosan, érdeklődés hiányában alapítványunk felé, úgy éreztem vannak emberek, akik megérdemlik, hogy kutyájuk legyen. Talán ha a menhelyen élő 43 lovat betelepítettem volna pici sátrunkba, felfigyeltek volna ránk is.
A lovaknak is szükségük van menhelyre? Kérdezték tőlem többen is…
Keresztes Ildikó volt a sztárvendég, nagyon szépen beszélt négylábú társainkról, és az állatszeretetről. Jó volt hallgatni Őt.
Takács Katinak ezúton is gratulálok a rendezvény lebonyolításáért, és köszönöm, hogy ott lehettünk a Bottyán Equus Alapítvány képviseletében!

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr623289661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása