Ez is, az is...

2012.01.22. 21:36

Az elmúlt napok sok munkával szaladgálással teltek, az amúgy is meglévőkön felül. Volt széna szalmaszállítás, természetesen futrinka segítségével mely az egyik szállítmányozás előtt úgy tett, mint aki kilehelni készül a lelkét. A riadalom futrinka nyöszörgésére nagy lett, mert jaj mi lesz, ha nem indul, hogy hozunk szénát a lovaknak. De hála Istennek nem hagyott minket cserbe és a fiúk ügyeskedésének köszönhetően futrinka beindult. Amúgy kellemetlen öreg hangja zene volt füleimnek. Pegi a balesetes kutyusunk, egyre több időt tölt el a kertben társaival és ennek örömére vagy, mert pont itt az ideje el is kezdett tüzelni, az én nem nagy örömömre. Sajnos van még két kan kutyám is akik még nincsenek ivartalanítva, de hát ki győzi ezt anyagilag. Így is egyik lyukat tömöm a másikkal, úgyhogy nem is gondolkoztam sokat, Pegi kutyus helyett a fiúkat ivartalanítom, hiszen a fiú kutyák ivartalanítása lényegesen olcsóbb. Reménykedem benne, hogy Erdélyi doktor is méltányosabb lesz velünk, végül is szokott. Hivatalos voltam egy előadásra Kaszna Kata szervezésében egy állatvédelmi gyermekprogram keretében. Nagyon jól éreztem magam az előadás végén kitöltött ló totó egytől egyig hibátlan volt. Jól eső érzés, hogy a gyerekek érdeklődését fel tudom kelteni a lovak iránt és kikerekedik a szemük, mikor arról beszélek, hogy a mai lovak őse egy róka nagyságú állat volt. Egy szóval jó volt tanúságos volt, szeretek ilyen eseményeken részt venni, szeretek elhivatottságomról és a természet legcsodálatosabb lényéről, a lovakról beszélni. Voltak látogatók, sajnos nem olyan sokan. Kaptunk egy kis répát, kutyatápot, ami mindig nagyon jól jön. Meglátogatott Adri barátnőm az Alapítvány sajtósa és hírmondója és a lovak szerelmese. Adri azt mondja, szeret hozzánk jönni. Ez nekem nagyon jól esik, hogy Adri szeret hozzánk jönni! Tudniillik Adri magasra teszi a lótartás mércéjét. Dunaújvárosból voltak visszajáró látogatók kiknek, ha netán olvassák a blogomat, ezúton is köszönöm a névleges örökbefogadást, mely igen nagy segítség, támogatás Alapítványunknak. Szintén tőlük kaptunk kutyaház kialakítására való alapanyagot és sok szép elismerő szót.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr763721849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magichand 2012.01.24. 08:25:36

Persze, hogy olvassuk. :) Már tervezem a következő látogatást. Nagyon sokat gondolok rátok, már a kutyák miatt is, pedig először a lovak miatt mentünk. Megérkeztek már az új kutyusok? Tennél fel képet róluk? Lehet, hogy köztük van, akibe első látásra beleszerettem. Csak nem merem magamhoz venni, félek, hogy nem tudok megfelelő körülményeket nyújtani.

magichand 2012.01.24. 08:27:06

Sőt, azt is tervezem, hogy megpróbálom a lányom tanítóit rávenni, hogy az osztállyal látogassunk el hozzátok. Mit szólnál?
süti beállítások módosítása