Örökbefogadták Ropit

2012.03.28. 22:38

Ropi a gyömrői sintértelepről került hozzánk lassan egy éve. Fajtáját tekintve Shih-tzu- Pincsi keverék. Nagyon kedves véleményem szerint egygazdás kutyus, aki ittléte alatt nagyon sok harcot vívott társaival a szeretetemért. Csak reménykedni tudok benne, hogy most végre megtalálta az az ember, aki csak rá várt. Telefonon jelentkezett be a hölgy, azt mondta első látásra beleszeretett Ropiba ahogy megpillantotta az örökbefogadható kutyák listája között, hiszen nagyon emlékezteti pár hónapja meghalt kutyusára. Rövid ismerkedés után Ropi természetesnek vette a hölgy babusgatását és azonnal az ölébe pattant. Az örökbefogadással járó papírmunkák elvégzése után Ropit kivittük az autóhoz. és reménykedve abban, hogy ezután is jó sora lesz, elbúcsúztam tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr934346835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Olivér 2012.03.29. 07:56:49

Sziasztok! Jaj de örülök hogy ez történt. Olyan kedves kiskutya. Hál' Istennek. Pénteken tudjátok, ebfodrász a 3 kutyusnak.

equusmenhely 2012.03.29. 20:42:05

@M. Olivér: Igen, mi is örülünk neki, hogy gazdira talált, remélem nagyon boldog lesz az új családjával! Tudjuk, persze, készülnek a kutyusok is a szépítkezésre! :)
süti beállítások módosítása