Vegyes

2012.02.21. 22:24

 Úgy igazándiból nem történt semmi különös, és mégis történik mindig valami, ami miatt bizakodón nézek előre! Az évnek e szakaszában a gyorsan olvadó hó miatt kialakult sár megkeseríti életünket. Most már igazán egy vigasztal: mindjárt itt a tavasz!!!

Dió örökbefogadó jelöltje hezitál, és én így már nem is igazán szívesen adom oda neki Diót… Úgy érzem, ezeknek a dolgoknak "szerelem első látásra" kellene lennie kutya és gazdijelölt között. No és persze egy nagy adag felelősségtudatnak! Azt hiszem…

Negró kutyus nagyon várja leendő örökbefogadóit Olit és Arit, kik évek óta vágynak arra, hogy hazavihessék őt. Biztos felmerül bennetek a kérdés, akkor miért nem viszik? Nos azért, mert van egy cuki törpe nyuszijuk, akit szintén nagyon szeretnek, és mikor megvették, felelősséggel tették. Az otthonuk elég kicsi, és félő, hogy Negró „megkeserítené” a nyuszi életét. Minden szeretetüket, támogatásukat Negró felé itt a menhelyen élik ki.
 
Bizsu paci feltételezéseink szerint bármelyik nap világra hozhatja csikóját. Sajnos pontosan nem tudjuk, mikor vemhesült, így most kivárásos alapon telnek a napok. Most már csak azon drukkolok, hogy nehogy csődörcsikó szülessen. Persze végül is mindegy, csak egészséges legyen, ez a lényeg!
 
Sára az öreg ló esete nagyon belefészkelte magát a lelkembe, úgyhogy azt hiszem elhozom Őt az Alapítványba... Adok még magamnak egy-két napot, hogy mit is tegyek, nem szeretnék felelőtlen lenni a többiek kárára, de hát optimistán nézem a világot, eddig is ezt tettem. Továbbra is reménykedem abban, hogy találok olyan embereket, kik bármely csekély összeggel tudják Őt támogatni, hogy elmondhassák magukról: „Ő a Mi Sáránk!”, és ha idejük engedi, bármikor eljöhetnek hozzá, és minden titkukat elmesélhetik Neki, és Ő nem fogja továbbadni senkinek! :) Nagyon szeretném, ha hátralévő életét szeretetben, és megbecsülésben tölthetné.
 
Két éve kobzott lovakkal kapcsolatban kaptam értesítést, március 6.-án lesz a tárgyalás, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a lovak további sorsa, és milyen büntetés vár a tulajdonosukra?!...

A bejegyzés trackback címe:

https://equusmenhely.blog.hu/api/trackback/id/tr704162278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Olivér 2012.02.22. 07:59:37

Szia Anyuska. Ne is mond a sarat. El sem tudom képzelni, hogy minden nap hogy tudtok ezzel (is) megküzdeni. Győzivel beszéltem, talán végre hétvégére annyira felszárad hogy a kutyuskákkal tudunk menni egy jó nagy túrát. Puszi nektek.
(A filmet megnéztétek?)

equusmenhely 2012.02.23. 20:02:37

@M. Olivér:
Szia Oli! Sár az van! Ettől függetlenül már nagyon vár benneteket. Képzeld a filmet még nem néztem meg ha hiszed ha nem nincs rá időm, este meg már lelki erőm. Puszi Évi!
süti beállítások módosítása